Vision Board Workshop

Een heerlijke, verrijkende workshop waarin je praktische handvaten aangereikt krijgt om al die prachtige dromen en visies van jou te manifesteren. Individueel of in groep te volgen.

Wat kan en mag je verwachten?

We hebben allemaal dromen. Soms heel helder en dan weet je duidelijk wat je wil. Soms zijn ze eerder vaag, is het meer een knagend gevoel. Dat is helemaal ok. Voor deze workshop moet je niet één bepaald doel of duidelijke droom voor ogen te hebben. Het kan, maar hoeft zeker niet. Gaandeweg wordt vanzelf helder waar je diepste Zelf naar verlangt, wat je écht nodig hebt.

Zelf vind ik het maken van vision boards heerlijk om te doen. Je mag de tijd en ruimte nemen om even uit je hoofd weg te zakken naar je hart, naar je buik en je handen voor jou het werk laten doen. Vertrouw maar op die intuïtie van jou! De resultaten en antwoorden die je nadien kan meenemen zullen gegarandeerd helpend en zelfs verbluffend zijn. En deze magie wil ik erg graag met jou delen.

Een vision board kan je een beetje vergelijken met een moodboard of inspiratiebord. Alleen gaat een vision board nog een paar stappen verder dan het verzamelen van leuke ideetjes. Het zorgt er niet enkel voor dat je dromen, verlangens en intenties duidelijk zichtbaar worden. Door het maken van een vision board creëer je tevens een heel praktische tool om die dromen en intenties ook daadwerkelijk te manifesteren.

De eerst volgende workshop staat gepland op zaterdag 9 april 2022. Er zijn op dit moment nog 3 plaatsen beschikbaar. Neem vrijblijvend contact op voor meer info.